lunes, 7 de mayo de 2007

Iter Segòbriga-Madrid

Aquest cap de setmana vam realitzar l'itinerari de Segòbriga-Madrid, amb bon temps gràcies als déus.
La primera part va consistir en un recorregut pel jaciment arqueològic de Segòbriga amb la intervenció de MªCarmen Santapau que ens va contagiar del seu entusiasme i va fer que les més de tres hores que va durar la seua intervenció in situ semblaren tres minuts. (Tal vegada acabarem per convéncer-la per fer un taller als pròxims LUDI.)
En la segona part, el diumenge de matí, amb Enrique Martínez van poder visitar i preparar un recorregut mitològic pel Museu del Prado (sense cues, matinant una mica). Com va sobrar més temps de l'esperat els participants es dividiren en grups per a visitar el Museu Arqueològic Nacional, el Thyssen, l'exposició de Tintoretto, etc.
Ha estat un itinerari molt profitós per tots i amb moltes possibilitats per preparar futures activitats amb els alumnes.

Des d'aquest post vull agrair a tots els participants la seua asssistencia i interès per tot el que van desenvolupar a l'itinerari.
A hores d'ara ja estem acabant de concretar el pròxim itinerari, aquesta vegada a Empúries, del 29 de juny a l'1 de juliol. Si voleu tindre més informació i inscriure-vos feu clic en Itinera Classica: Empúries.


3 comentarios:

Ana 7 de mayo de 2007, 20:14  

Un fin de semana fantástico, muy provechoso y divertido. Ya tengo ganas de lo de Empúries, seguro que será genial también.

Iaenus 7 de mayo de 2007, 21:36  

No se te olvide el triunfo de los blogs clásicos en el concurso de espiral.

Conxa,  7 de mayo de 2007, 22:24  

Un cap de setmana magnífic, la visita a Segóbriga ha sigut tot un descobriment pels que feia temps que no anàvem (com jo). Estic amb Ana, esperant Empúries.

Publicar un comentario

Powered By Blogger

  ©Template by Dicas Blogger.